Schilderwerk

SCHILDEREN

Tussen traditionele en moderne schilderstijlen is er een grote diversiteit binnen de standaard- en speciale technieken die schilders hanteren. Vanwege de uiteenlopende toepassingen en de hoge eisen van onze exclusieve klantenkring, zijn wij zeer vertrouwd met de verschillende en bijzondere manieren van het werken met de diverse schildertechnieken.

Schilderwerk muren binnen
De hoogste kwaliteit

Flevo Onderhoudsbedrijf levert de hoogst mogelijke kwaliteit.

Snelle service

Wij kunnen snel van start met uw opdracht en zijn efficient en snel.

Resultaat naar wens

Ons werk wordt zorgvuldig afgestemd op uw wensen.

Scherp geprijsd

Voor iedere klus kunt u rekenen op scherpe tarieven.

Schilderwerk deur kozijnen

Het schilderen van de binnenmuren en plafonds

Het schilderwerk kunnen wij doen met een verfmachine of roller. Voor het schilderen van binnenmuren gebruiken wij latex verf. Dit zijn verven die worden gebruikt in het interieur van het gebouw, in ruimtes zoals kamers, gangen, kantoren, badkamers en keukens. De meest fundamentele kenmerken die verven die op binnenmuren worden gebruikt, moeten hebben, zijn een goed dekkend vermogen, het vrij zijn van stoffen die schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid en het zorgen voor een esthetisch uiterlijk. Door de structuur vervaagt de kleur niet en behoudt hij zijn vitaliteit langdurig.

Watergedragen verf is geurloos en sneldrogend. U hoeft dus niet lang te laten drogen nadat het verfproces is voltooid. Het droogt snel en uw woonruimte wordt weer bruikbaar.

DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bent u na het ontvangen van de offerte akkoord met ons aanbod, dan kunnen wij snel van start gaan met de te verrichten werkzaamheden.

Het schilderen van de houtwerk

Het schilderwerk kunnen wij doen met een verfmachine of roller en kwast. Voor het schilderen van houtwerk gebruiken wij water of oliebasis verf
Houtverf is een verf op water of oliebasis die op hout kan worden aangebracht en wordt gebruikt om houten oppervlakken binnen en buiten te beschermen en er prachtig uit te laten zien.