Stucwerk

TRADITONEEL STUCKWERK

Op basis van onze ervaring, kennis en specialisme gebruiken wij gips voor glad stukwerk. Gips heeft als eigenschappen dat het ademend en vochtregulerend is en zorgt gedurende alle seizoenen voor een gezonde en comfortabele gevoels- en omgevingssfeer in de kamer. Door met gips te werken, wat geheel uit natuurlijke ingrediënten bestaat, leveren wij een bijdrage aan het duurzaam bouwen en een gezond leven.

Toepassingen:

  • Stucadoren van wanden
  • Stucadoren van plafonds
Stucwerk
De hoogste kwaliteit

Flevo Onderhoudsbedrijf levert de hoogst mogelijke kwaliteit.

Snelle service

Wij kunnen snel van start met uw opdracht en zijn efficient en snel.

Resultaat naar wens

Ons werk wordt zorgvuldig afgestemd op uw wensen.

Scherp geprijsd

Voor iedere klus kunt u rekenen op scherpe tarieven.

SIERPLEISTER

Sierpleister is een hoogwaardig en decoratieve pleister met een rustig en regelmatig oppervlak. De kleurvariaties van sierpleisters zijn bijna onbeperkt. Hij is kras en stootvast, ademend en sierpleister is ook toepasbaar in nieuwbouw vanwege de elastische en flexibele eigenschappen waardoor wandscheurtjes worden opgevangen.

Dit type pleister kan op alle muren van het huis worden aangebracht, behalve badkamers en keukens.

Toepassingen:

  • Binnen en Buiten Wanden

DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bent u na het ontvangen van de offerte akkoord met ons aanbod, dan kunnen wij snel van start gaan met de te verrichten werkzaamheden.

DECORATIEVE STUKWERK

Decoratieve pleister is een van de methoden die u verkiest voor praktische decoratieveranderingen. Ze behoren qua visualiteit tot het hoogste niveau van pleistersoorten. Het heeft een onbeperkt aantal kleur- en patroonopties. Door slechts één muur van uw huis decorative pleister aan te brengen, kunt u een aangename sfeer creëren.

De decoratieve pleister is op kalkbasis en kan worden gepolijst om een ​​uniek effect te creëren. Het kan ook in elke gewenste tint worden gekleurd. Het mooie van decoratief pleister is dat de coating naar eigen smaak gekozen kan worden. Een glad, gestructureerd, gepolijst, metallic of zeer glanzend oppervlak kan worden verkregen met een hoogwaardige decoratieve pleistertoepassing. Optioneel kan ook de uitstraling van populaire natuurstenen zoals marmer en travertijn worden bereikt.

Deze pleistersoorten zijn water- en brandbestendig en kan worden toegepast in badkamers en keukens.

Decoratief stucwerk